Halep se resimte după efortul depus: Răspuns îngrijorător oferit de Simona după meciul cu Bouchard la Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (2 WTA) a disputat şapte partide în ultimele 11 zile şi va fi nevoită să revină miercuri pe teren pentru un nou duel.

Simona Halep are un calendar destul de încărcat în luna februarie. În ultimele 19 zile, ea a călătorit în Cehia, Qatar şi Emirate şi jucat aproape fără pauză.

Deocamdată, constănţeanca de 27 de ani rezistă şi arată un joc chiar solid, însă după victoria obţinută în faţa lui Bouchard (79 WTA), ea a tras un semnal de alarmă într-un interviu acordat Digi Sport, postul care transmite Dubai Tennis Championship în România.

Ce a spus Simona Halep?

*Să spunem că mă simt OK, nu bine. Dar e normal. Am avut atâtea meciuri şi toate au fost dificile. Iar faptul că am venit de la Fed Cup m-a obosit puţin din punct de vedere mental. O să încerc să dau totul pe teren, apoi vedem dacă pot sau nu să câştig.

*Meciul cu Tsurenko va fi diferit, pentru că sunt puţin obosită. Joacă fără a avea o viteză mare, dar direcţionează foarte bine mingea. Va fi greu. Va trebuii să mă mişc, să alerg. O să vedem cum o să mă simt mâine. Să sperăm că mă voi putea recupera cât mai mult şi voi putea să câştig meciul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite