Halep a revenit pe teren cu o înfrângere: românca a fost eliminată după primul meci la dublu, la Stuttgart. Cu ce s-a ales

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Până să-şi facă debutul la simplu, constănţeanca de 23 de ani şi-a făcut încălzirea alături de Belinda Bencici (Elveţia) într-o partidă dramatică.

Halep are posibilitatea de a trece deasupra Şarapovei, pe locul 2, în ierarhia WTA, după turneul de la Stuttgart, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Până să pornească această operaţiune, Halep a revenit pe terenul de tenis după o pauză de 18 zile. Ultima dată, ea jucase în semifinalele turneului de la Miami, pierzând în faţa liderului mondial, Serena Williams.

Astăzi, Simona a făcut echipă cu elveţianca Belinda Bencici, la dublu, la Stuttgart. Cele două au fost învinse chiar în primul tur, cedând în faţa cuplului format din Chin-Wei Chan / Chen Liang (Taiwan / China). După o oră şi 32 de minute de joc, asiaticele s-au impus cu 6-1, 5-7, 10-8.

Pentru participarea lor în proba de dublu, Bencici şi Halep vor primi un punct WTA şi un cec în valoare de 2.532 de euro.

La proba de simplu, Halep va debuta direct în turul II şi va avea un traseu dificil, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite