Halep revine joi pe teren: Simona va juca în cel mai aşteptat meci al zilei de pe terenul „Suzanne-Lenglen“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Guliver Gettyimages

Simona Halep (3 WTA), Sorana Cîrstea (84 WTA) şi Irina Begu (116 WTA) sunt cele trei românce calificate în turul II la French Open 2019 şi toate trei vor fi, joi, în acţiune.

Simona Halep (3 WTA) se pregăteşte de duelul cu Magda Linette (87 WTA), o poloneză de 27 de ani pe care o va întâlni pentru prima dată în circuitul feminin.

După ce astăzi a avut o zi de odihnă, Halep va reveni, joi, pe teren, după cum organizatorii de la French Open au anunţat aici. Fostul lider mondial va juca pe terenul „Suzanne-Lenglen“ în ultimul meci al zilei.

Cum primul meci dintre Osaka şi Azarenka va începe la ora 12.00, ora României (Eurosport) şi va fi urmat de alte două confruntări, ambele în proba masculină (Djokovici – Laaksonen şi Mannarino – Monfils), probabil, Halep şi Linette vor intra pe teren, nu mai devreme de ora 18.00 (Eurosport).

De asemenea, tot joi şi tot în turul secund al competiţiei, de la ora 12.00, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Aliona Bolsova (137 WTA), jucătoare născută la Chişinău, dar care reprezintă Spania. 

Irina Begu va juca în al doilea meci al zilei, dar nu înainte de ora 13.30, cu sportiva din Cehia Carolina Muchova (73 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite