Halep revine la primul turneu de după pandemie: Simona a anunţat unde va juca în august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) a dezvăluit că va participa, aproape sigur, la primul turneu care se va organiza, după pauza cauzată de pandemie.

Simona Halep a participat la o conferinţă de presă la Cluj, cu câteva ore înainte de a juca într-un demonstrativ de dublu-mixt la Winners Open, alături de Horia Tecău. Cei doi vor înfrunta, duminică (ora 16.30, Digi Sport 3), perechea Marius Copil / Gabriela Ruse. 

Ruse a ajuns să facă parte din line-up acestui demonstrativ, după ce a câştigat Winners Open după o finală cu Irina Begu, scor 6-4, 6-3.

Revenind la Simona Halep, aceasta a dezvăluit, potrivit Digi Sport, planurile ei pentru următoarea perioadă, după ce se va relua circuitul feminin, începând cu 3 august.

„S-a schimbat viaţa mea. Totul e diferit acum. Faptul că n-am mai călătorit a reprezentat şi un avantaj, pentru că m-am putut odihni mai mult, mi-am dorit acest lucru. E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători din nou liniştiţi, pentru că e puţin îngrijorător. N-am luat o decizie definitivă în privinţa revenirii în circuit, dar sper să încep cu Palermo“, a afirmat fostul lider mondial.

Turneul de la Palermo a ajuns la ediţia cu numărul 31 şi se va juca pe zgură, începând cu 3 august. De categoria Internaţional, competiţia a fost câştigată, anul trecut, de elveţianca Jil Teichmann după o finală cu Kiki Bertens, scor 7-6, 6-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite