articolul anterior articolul urmator

Halep s-a hotărât: Simona s-a antrenat la Doha şi le-a comunicat organizatorilor decizia sa privind participarea în turneu

3
13 Feb 2018 14:10:49
Autor: Amir Kiarash

3 Comentarii

Victor Mirea
13.02.2018, 14:26:16

De ce oare nu ma mir? Cata darzenie, cat sacrificiu pentru banet, pardon pentru tara! Pana in ultima clipa mi-a fost teama, ca vom avea doar o mascota in tribunele de la Doha. Din nou... Si iata ca miracolul s-a produs. Probabil a facut sedinte de yoga, asane, treaba, vere! Numai ca, vorba lui Mircea Horia Simionescu intr-o schita umoristica de a sa, nu prin pranayama, nu prin yoga a reusit, ci prin ciubucantra... Dragostea de arginti de la Iisus incoace face minuni... Aleluia, Shrek!

Casandra II
13.02.2018, 14:33:12

Conform declaratiei Simonei, asa cum a aparut in articol, ea uita ce a spus la Cluj: "Nu voi juca daca nu sunt sanatoasa 100%". Alta perla ce apare in articol: "Voi juca la acest turneu. Încă mai simt dureri, dar voi intra pe teren“. Deci, mirajul banilor e mai tare decat durerea. Foarte bine, asa trebuie, sa lupti pana la ultima picatura de sange! Intrebare: daca inca mai simti dureri, poti spune, totusi, ca esti sanatoasa 100%? Daca simti dureri, de ce joci, doar ai spus ca nu-ti place sa joci acciodentata? Unde si cand a fost nesincera halep? cand a refuzat sa joace la Fed Cup sau acum cand afirma ca "inca mai simt dureri"? Oare, adversarele tale mai pun ceva pret pe ce declari tu???

+1 (1 vot)
HH. Adrian Hiltea
13.02.2018, 17:13:56

. . Cei de la Nike au anuntat ca regreta deja intelegerea si vor sa se desparta cat mai repede de Halep datorita caracterului si comportamentului acesteia. . .

+1 (1 vot)