Halep s-a retras de la Sydney, dar ceilalţi români au rezultate bune la alte turnee. Mergea, Tecău şi Niculescu sunt pe val

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Click!
FOTO Click!

Dacă Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Sydney, alţi tenismeni români se descurcă bine la competiţiile la care participă în această perioadă. Trei jucători din ţara noastră au ajuns până în sferturile de finală ale probelor de dublu de la Sydney, Auckland şi Hobart.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 2, s-a calificat în sferturile probei de dublu de la Sydney, acolo unde se va duela cu perechea Benjamin Becker/Nicholas Monroe (Germania/SUA). Pentru calificarea în sferturi, Tecău şi Rojer vor primi 45 de puncte ATP şi 3.960 de dolari.

Simona Halep Sydney: de ce s-a retras românca din turneul care se desfăşoară înainte de Australian Open

Perechea Monica Niculescu/Vitalia Diatcenko (România/Rusia) s-a calificat, de asemenea, în sferturi probei de dublu de la Hobart (Australia), urmând să se dueleze pentru un loc în semifinale cu perechea Jana Cepelova/Alicja Rosolska (Slovacia/Polonia). Pentru calificarea în sferturi, Niculescu şi Diatcenko vor primi 60 de puncte WTA şi un cec în valoare de 1.820 de dolari.

Tototdată, perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie) s-a calificat în sferturile probei de dublu la turneul de la Auckland (Noua Zeelandă). Pentru această performanţă, Mergea şi colegul său vor primi 45 de puncte în clasamentul de dublu ATP şi 4.180 de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite