Halep, şanse minime să joace la Roland Garros: Ce a scris presa internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona e într-o cursă contra cronometru, după ruptura musculară cu care s-a ales, miercuri seară, la Roma. Ea are la dispoziţie doar 17 zile pentru a fi apt din punct de vedere fizic. O misiune aproape imposibilă!

Simona Halep a ratat 27 de zile din sezonul de hard, iar acum riscă să fie nevoită să stea pe tuşă, în cea mai importantă „bucată“ din sezonul de zgură: cea în care e programat turneul de la Roland Garros (30 mai - 13 iunie).

Iar asta pentru că, potrivit medicilor, o ruptură medicală nu se reface mai devreme de trei săptămâni. De acum, sunt două posibilităţi: 

1. Fie că Simona forţează participarea la French Open, dar merge la Paris, fără a fi recuperată sută la sută.

2. Halep renunţă la French Open din dorinţa de a fi refăcută complet pentru Wimbledon (28 iunie - 11 iulie) şi mai ales pentru Jocurile Olimpice (23 iulie - 8 august).

Deocamdată, după primele informaţii, participarea Simonei la Roland Garros e „în ceaţă“. Exact asta au scris jurnaliştii din presa internaţională, după ce a păţit fostul lider mondial, la Roma.

Ce s-a scris despre Simona Halep?

*Essentiallysports.com: Simona Halep nu e sigură în cât timp se va reface după accidentarea de la Italian Open. Participarea ei la French Open e sub semnul întrebării după dezamăgirea de la Roma.

*Tennis365.com: Simona Halep a suferit o ruptură musculară la gamba piciorului stâng. Ea nu ştie în cât timp se va reface, în condiţiile în care French Open bate la uşă.

*Site-ul oficial WTA: Halep nu e sigură de timpul în care se va recupera. A fost dezamăgitor pentru Simona să iasă aşa din cursa de apărare a titlului de la Roma. Halep e acum într-o cursă contra cronometru pentru a-şi reveni la timp, în vederea Roland Garros, turneu care începe în două săptămâni şi jumătate. Wimbledon, turneu la care Halep e campioană en-titre, începe pe 28 iunie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite