Halep – Serena, un meci fascinant pentru restul jucătoarelor: Pliskova, discurs admirativ despre cel mai aşteptat duel din optimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima calificată în sferturile Australian Open 2019 se va stabili după o confruntare stelară care îi încântă pe fani, pe organizatori, dar şi pe celelalte sportive din circuitul WTA.

O parte dintre meciurile din optimile Australian Open s-au jucat deja, iar până la confruntarea Halep – S. Williams, programată pentru luni, se vor disputa şi celelalte meciuri de pe tabloul feminin.

Astfel, la ora la care vor intra pe teren, Simona şi Serena vor fi în centrul atenţiei, duelul lor urmând a fi urmărit cu mare interes şi de rivalele din circuitul WTA. De altfel, Karolina Pliskova (8 WTA), care urmează să joace în optimi cu Muguruza (18 WTA), a vorbit cu admiraţie despre partida care pune faţă în faţă actualul şi fostul lider mondial.

Ce a spus Karolina Pliskova?

*Cu siguranţă, e cel mai puternic meci din optimile de finală la acest turneu. Va fi o adevărată provocare pentru toată lumea, mai ales pentru cele două, pentru că ele n-au mai jucat de ceva vreme una împotriva celeilalte. Din ce am văzut puţin de la acest Australian Open, Serena a jucat chiar bine în această săptămână la Melbourne.

*Serena n-a jucat încă în faţa vreunei jucătoare de top, dar a evoluat foarte bine. O simt că e foarte încrezătoare în forţele proprii. Va pune, cu siguranţă, multă presiune pe Simona, de asta sunt sigură.

*Simona are şi ea încredere, a întors în meciul din turul secund o partidă, practic, pierdută. E bine să avem meciuri de genul acesta în circuit. Ca să câştigi un turneu de Grand Slam, trebuie să depăşeşti chiar meciuri de aceasta factură.

*Cred că Simona poate fi periculoasă. Ea, cu siguranţă, nu va renunţa. A trecut de Venus, asta îi va da multă încredere în forţele proprii. Cred că e un meci deschis, un meci tare, bun, foarte probabil de neratat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite