Halep şi-a aflat a doua adversară la Australian Open: A bătut-o, în trecut, la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) şi-a făcut încălzirea, în primul Grand Slam al anului, cu o victorie confortabilă, în turul I, cu Magdalena Frech (Polonia, 24 de ani, 102 WTA).

Simona Halep a avut o partidă de debut la Australian Open 2022 care, probabil, a fost doar un pic mai solicitantă decât un antrenament. 

Pentru că, după cum „Adevărul“ a scris aici, duelul cu Magdalena Frech a arătat că fosta ocupantă a locului 1 mondial a fost superioară din toate punctele de vedere.

Nici în runda a doua - meciul va fi programat joi - Halep n-ar trebui să aibă mari emoţii, pentru că, din nou, va avea o partidă în care porneşte, în mod clar, cu prima şansă. Pentru că „Simo“ se va duela cu brazilianca Beatriz Haddad Maia - foto (25 de ani, 83 WTA). Aceasta a trecut, astăzi dimineaţă, de Katie Volynets (176 WTA), venită din calificări, după o partidă dură, de 2 ore şi 11 minute: 3-6, 6-2, 6-3.

Haddad

Halep şi Haddad Maia s-au întâlnit o singură dată până acum, la Wimbledon 2017, în turul II. Atunci, Simona s-a impus în minimum de seturi: 7-5, 6-3.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite