Sport

articolul anterior articolul urmator

Halep şi-a eliberat calendarul: Ce va face, în linişte, după ce a renunţat la turneul de la Dubai

2
7 Mar 2021 05:51:17
Autor: Amir Kiarash

Simona a spus mereu că pune sănătatea pe primul plan, când ia deciziile legate de cariera ei. Iar acum, faptul că nu va merge în Emirate îi va permite să facă un pas important.

Simona Halep (3 WTA) era deţinătoarea trofeului în Emirate, după finala câştigată, anul trecut, cu Elena Rybakina. A fost ultimul turneu la care a participat constănţeanca de 29 de ani înainte de pandemie.

Acum, faptul că Simona s-a retras de la Dubai îi oferă ocazia de a merge liniştită la vaccinare. Ea a primit prima doză de la Pfizer, pe 24 februarie, şi rapelul îl va face, după trei săptămâni, adică pe 17 martie.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Adrian Foangǎ
7.03.2021, 12:50:10

A luat banii arabilor si nu s-a prezentat. Sa dea banii - bonusul, inapoi!

-2 (4 voturi)
Ion Ionescu
7.03.2021, 13:37:19

(Imi cer scuze ptr repetitie) In cartea ‚Biblia Dezgropata’, savantii evrei ISRAEL FINKELSTEIN și NEIL ASHER SILBERMAN au stabilit (cu dovezi incontestabile, stiitifice) că biblia evreilor (Tora) este falsă, faptele descrise în Tora nu au susținere științifică, iar personajele principale Noe, Moise, Avram etc sunt fictive. Teoriile pe care Finkelstein și Silberman le prezintă în cartea lor relevă că: -Israelienii nu au fost niciodată în Egipt, nu au rătăcit prin deșert, NU au cucerit țara [Canaan] într-o campanie militară și NU au lăsat-o moștenire celor douăsprezece triburi ale lui Israel. Prin urmare Exodul NU a existat. -Regatul unit al lui David și Solomon, descris fals în Biblie ca fiind putere regională, era cel mult un MIC regat tribal. -Ierusalimul, in realitate, a fost un mic oraș de văcari, fără importantă economică, culturala sau militară și NU capitala glorioasă a unui imperiu." ***Vreau sa precizez ca atat cei doi savanti evrei, ca si lucrarile lor NU AU NICIO CONOTATIE ANTISEMITA. *** Cartea poate fi comandata si din Romania (doar in limba engleza), la preturi incepand cu 60 lei. Link Wikipedia ro.wikipedia.org/wiki/Biblia_dezgropată

-1 (1 vot)
Modifică Setările