Halep, ţinută în suspans: S-a anunţat cum poate ajunge Simona portdrapelul României la JO 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Mihai Covaliu i-a promis Simonei, verbal, că îi va îndeplini dorinţa. Totuşi, lucrurile nu sunt atât de simple, astfel încât un singur om să ia o asemenea decizie.

Simona Halep a avut o singură dorinţă după câştigarea turneului de la Wimbledon. La revenirea în ţară, la ceremonia care s-a organizat în cinstea ei la Salonul Prezidenţial al Aeroportului „Henri Coandă“, constănţeanca a spus că vrea să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în 2020.

Simona l-a întrebat direct pe Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), prezent la aeroport, dacă acest lucru se poate întâmpla. Uşor încurcat, Covaliu a spus „da“ pe moment, însă astăzi a explicat că lucrurile nu sunt atât de simple. Mai ales că, între timp, au fost propuşi diverşi sportivi pentru această onoare, un exemplu în acest sens fiind atletul Alin Firfirică.

Ce a spus Mihai Covaliu?

*S-a vorbit şi sigur că Simona Halep e unul dintre sportivii emblematici ai României. Există o procedură care va fi urmată şi de această dată, la fel ca la precedentele ediţii ale Jocurilor Olimpice. Simona Halep va fi propusă ca portdrapel al României la Tokyo, iar Comitetul Executiv al COSR urmează să valideze această propunere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite