Halep la Toronto: moment neplăcut creat de un român din tribune. Reacţia arbitrului a surprins pe toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) a ajuns în sferturile de la Rogers Cup, după o victorie fără istoric cu Barbora Strycova (26 WTA), scor 6-1, 6-0. Din nou, fanii români au fost la înălţime cu excepţia unuia care n-a aflat, deocamdată, când trebuie să-şi incurajeze favorita.

Simona Halep (2 WTA) joacă destul de bine la Toronto, acolo unde are şi o galeria românească puternică. Constănţeanca a fost susţinută energic din tribune în partidele cu Rybarikova şi Strycova, românii lăsând o impresie frumoasă.

Singurul moment neplăcut s-a petrecut la finalul primului set al meciului cu Strycova. Exact înainte ca Halep să servească pentru câştigarea setului, atunci când cele două jucătoare erau concentrate, un român a strigat: „Luptă, tată! Luptă!“. O încurajare venită într-un moment nepotrivit a fost taxată imediat de arbitru. 

Femeia aflată în scaun, mai întâi, l-a mulţumit pe suporterul gălăgios în limba engleză, rugându-l să se potolească, după care a adăugat în limba română, spre surprinderea tuturor: „Mulţumesc!“.

Până la finalul meciului n-au mai fost incidente, iar suporterii au purtat-o pe Simona Halep spre o victorie categorică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite