Halep dă trezirea, marţi dimineaţă: Organizatorii au anunţat ora primului meci, la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

După ce am avut trei românce, în programul zilei de luni, vorbim despre Gabriela Ruse (72 WTA), Irina Bara (134 WTA) şi Jaqueline Cristian (69 WTA), şi marţi vor fi trei sportive tricolore, în partidele din runda inaugurală.

România a abordat Australian Open 2022 (17-30 ianuarie) cu şase jucătoare, după ce Irina Bara a profitat de accidentarea lui Ons Jabeur (Tunisia, 10 WTA) şi a fost promovată pe tabloul principal, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Vestea şi mai bună a fost că Gabriela Ruse a reuşit să treacă deja de primul tur, la Melbourne, bifând o performanţă sportivă şi una financiară.

În noaptea de luni spre marţi, celelalte trei românce aflate pe tabloul de la Australian Open vor intra şi ele în acţiune. După următorul program anunţat de organizatori:

*Sorana Cîrstea (38 WTA) - Petra Kvitova (19 WTA)

după ora 02.00

*Irina Begu (64 WTA) - Oceane Dodin (85 WTA)

după ora 02.00

*Simona Halep (15 WTA) - Magdalena Frech (102 WTA)

după ora 05.30

Dacă va trece de poloneza Frech, pe care a învins-o în singura lor întâlnire de până acum, în august 2020, pe zgura de la Praga, Halep va juca în turul II cu învingătoarea duelului Volynets (176 WTA) - Haddad Maia (83 WTA)

Intră şi Emma în acţiune

Tot marţi, în competiţie va debuta şi Emma Răducanu (Marea Britanie, 19 ani, 18 WTA). Aceasta se află la prima ei prezenţă la Australian Open.

Britanica născută dintr-un tată român şi o mamă chinezoiacă a fost programată să joace de la ora 12.00, în partida cu Sloane Stephens (76 WTA).

Eurosport transmite turneul de la Australian Open.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite