Halep, ultimul nume mare care i-a lăsat pe arabi cu ochii în soare: Cu ce vedete a rămas turneul de la Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Dacă decizia Simonei de a renunţa la turneul de la Doha n-a fost, totuşi, surprinzătoare, ea lăsând de înţeles că nu va merge acolo, cînd s-a întors în România după Australian Open, în schimb, nimic nu anunţa ieşirea turneului de la Dubai din calendarul ei.

Retragerea Simonei Halep de la întrecerea găzduită de Emirate doar a mărit lista absenţelor de marcă de la această competiţie. 

Asta deoarece, Naomi Osaka (2 WTA) nici măcar nu se înscrisese pe lista participantelor, iar Ashleigh Barty (1 WTA) a renunţat la această întrecere, chiar înaintea Simonei Halep, motivând probleme medicale. Din Top 10 mondial, mai lipsesc Serena Williams (7 WTA), Sofia Kenin (4 WTA) şi Bianca Andreescu (9 WTA), ultimele două, de asemenea, accidentate.

În aceste condiţii, primele cinci favorite la Dubai sunt Svitolina (5 WTA), Pliskova (6 WTA), Sabalenka (8 WTA), Kvitova (10 WTA) şi Bertens (11 WTA). 

4 românce vor fi la Dubai: Ţig (61 WTA) e pe tabloul principal, în timp ce Begu (72 WTA), Bogdan (100 WTA) şi Niculescu (147 WTA) vor evolua în calificări.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite