Halep a umplut tribunele cu VIP-uri: Ce vedete au asistat la meciul ei de debut la French Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadia Comăneci e mereu prezentă la Roland Garros, atunci când joacă Simona Halep
Nadia Comăneci e mereu prezentă la Roland Garros, atunci când joacă Simona Halep

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a avut cam mult de aşteptat pentru a-şi începe parcursul la French Open 2022, dar le-a oferit spectatorilor un duel palpitant cu Nastasja Schunk (165 WTA), în runda inaugurală.

Simona Halep a fost programată să joace pe arena „Simonne-Mathieu“, după o zi în care organizatorii au fost serios încurcaţi de ploaia de luni. Drept urmare, mai multe partide rămase neterminate au fost strecurate în programul zilei de marţi. Ceea ce a amânat şi mai mult intrarea Simonei pe teren pentru duelul cu Nastasja Mariana Schunk (Germania, 19 ani, 165 WTA).

Meciul lui Halep, chiar dacă a început mai târziu, a fost aşteptat de un public numeros. Iar în tribune s-au aflat şi părinţii Simonei. În plus, Nadia Comăneci şi Ilie Năstase au ţinut să vadă debutul lui Halep la French Open 2022 de la faţa locului. Cele două vedete au fost arătate de camerele televiziunii, în mod repetat, pe parcursul întâlnirii în care „Simo“ s-a impus greu, după trei seturi: 6-4, 1-6, 6-1.

„Sunt încântat să mă întorc la Roland Garros, alături de draga mea prietenă, Nadia Comăneci“, a scris Ilie Năstase pe contul său de Instagram.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite