Halep, „urecheată“ de Darren Cahill: Ce i-a reproşat antrenorul la finalul unui meci dramatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill, un antrenor exigent
Darren Cahill, un antrenor exigent

Constănţeanca de 29 ani îşi continuă parcursul la Australian Open 2021, după o victorie obţinută pe muchie de cuţit, în confruntarea cu Ajla Tomljanovici (72 WTA): 4-6, 6-4, 7-5.

Simona Halep (2 WTA) şi-a arătat experienţa superioară, câştigând un meci care, la un moment dat, când românca era condusă cu 2-5 în decisiv, părea ca şi pierdut.

Faptul că Simona a reuşit să întoarcă rezultatul e cu atât mai surprinzător, cu cât, în setul trei, ea a avut mai multe momente în care şi-a pierdut calmul, având răbufniri nervoase chiar pe teren. Potrivit gsp.ro, exact asta i-a reproşat Darren Cahill, la finalul partidei. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Simona, în cadrul conferinţei pe care a susţinut-o, la Melbourne, după calificarea în turul III.

Ce a spus Simona Halep?

Eram emoţionată înainte de meci, am vorbit întruna, am spus lucruri negative. Vreau sa prezint scuze celor din echipă pentru că am fost dură cu ei. Dar se întâmplă.

*Am vorbit cu Darren după meci şi mi-a zis: «Ai arătat ca vechea Simo!». Am zis nu, că am progresat la un capitol. Am luptat până la final. A fost de acord cu mine. E un mare plus. Chiar dacă am vorbit mult pe teren şi am fost pesimistă, am putut câştiga meciul şi am revenit de la acel scor (n.r. - 2-5 în decisiv).

*A fost un meci minunat, ea a jucat incredibil. Dar am luptat până la final. N-am renunţat deloc în timpul meciului şi poate că, de aceea am, câştigat. Sunt mândră de ce am făcut pe teren, de cum am luptat. La 2-5 în decisiv, m-am relaxat. Echipa mi-a zis că aşa trebuia să joc tot meciul. Uneori, când simt că meciul e terminat, doar încerc să joc ca şi cum n-aş avea nimic de pierdut. Ea avea un avans mare şi am zis că trebuie să mă relaxez şi să fac lucrurile mai bine.

CITEŞTE ŞI:

Halep, elogiată de presa mondială: Ce s-a scris despre victoria ei formidabilă la Australian Open

CTP a explicat victoria sufocantă a Simonei: „Meritul ei e că a uitat că e Halep“

Tomljanovici, distrusă după meciul cu Halep: Ce a declarat după ce a ratat victoria carierei

Halep răsuflă uşurată: Primele declaraţii după un meci nebun la Australian Open VIDEO

VIDEO Halep, ce reacţie: Cum a celebrat Simona o victorie ce părea pierdută

Halep, victorioasă şi cu buzunarele pline: Simona şi-a asigurat un premiu uriaş la Australian Open

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite