Halep va urma un tratrament special: Cum va proceda Simona în încercarea de a se reface pentru Turneul Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep are un singur obiectiv pentru finalul acestui sezon: prezenţa pe teren la Singapore, acolo unde a evoluat de fiecare dată, începând din 2014.

Simona Halep suferă de hernie de disc, însă, după cum a dezvăluit chiar ea, nu va fi nevoie de operaţie pentru ca liderul WTA să se facă bine.

Un medic sportiv, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a explicat pentru prosport.ro în ce va consta tratamentul pe care îl va urma Halep pentru a se reface înainte de Turneul Campioanelor (21-28 octombrie).

Ce va face Halep?

*În mod excepţional, poate juca la Turneul Campioanelor cu infiltraţii cu cortizon eco sau cortizon rengen. Dar e nevoie de 10 sau 12 şedinţe.

*Nu toate herniile de disc trebuie operate. Dacă s-a rupt fragmentul din disc şi a migrat, a căzut şi apasă pe măduvă, pe terminaţii nervoase, uneori, trebuie operată. La handbal, Steluţa Luca a avut o problemă de genul acesta. S-a dus la Viena la vremea respectivă, dar acum se poate face şi în România.

*Se infiltrează o substanţă, un antiinflamator, un derivat de cortizon pentru a scădea inflamaţia. Apoi, cu fizioterapie, cu gimnastică de recuperare, poţi să scapi de intervenţia chirurgicală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite