Halep, veste uriaşă pentru fanii ei: Simona a anunţat că va reprezenta România la cel mai înalt nivel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi-a supărat o parte dintre suporteri, după ce, în 2016, a luat o decizie controversată, primind critici puternice.

Simona Halep a arătat, la Cluj, cu prilejul meciului de Fed Cup cu Elveţia că ţine enorm să joace pentru România.

În prima zi, în momentul în care a văzut atmosfera fabuloasă din tribune, constănţeanca de 26 de ani chiar a avut lacrimi de emoţie în ochi. Ulterior, după victoria din prima zi cu Golubici (115 WTA), Halep a mărturisit că n-a fost atât de emoţionată, nici măcar în finala de la Australian Open.

Chestionată de site-ul treizecizero.ro despre planurile ei pe termen lung, Simona a anunţat că, în 2020, la Tokyo, va juca pentru România la Jocurile Olimpice de Vară. În 2016, Simona a refuzat să facă deplasarea la Rio de Janeiro de teama virsului Zika. Atunci, cuplul Tecău - Mergea a cucerit un argint pentru România în proba de dublu.

„Mai e până atunci, dar dacă sunt sănătoasă, nu văd niciun motiv să nu joc la Olimpiadă. O medalie ar însemna enorm“, a declarat Halep pentru sursa citată.

Intenţia Simonei a fost comentată şi de Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR): „Nu trebuie să o conving să meargă la Tokyo, ea trebuie să-şi dorească, dar cred că Tokyo este altceva decât Rio. Mai sunt doi ani până atunci, e timp suficient de pregătire şi cred că vom avea cei mai buni sportivi în delegaţia României“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite