Halep vs Mertens - CTP o acuză pe jucătoarea din Belgia: „Meciul s-a întors în urma unui truc. A fost o prefăcătorie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ctp digi

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digisport înfrângerea Simonei Halep în finala turneului de  la Doha, câştigată de Elina Svitolina, scor 3-6, 6-4, 6-3

„Meciul s-a întors în urma unui truc al lui Mertens. E legal. În setul 2, la 2-0 pentru Simona, Mertens a cerut pauză de vestiar. În mod evident a fost o prefăcătorie, nu avea nimic la spate aşa cum pretindea. A venit de la vestiar foarte repede şi a jucat foarte bine după aceea. Simona nu a reuşit să îşi revină după acea întrerupere. Şi astfel de momente trebuie gestionate în tenis”, a spus Popescu.

Jurnalistul şi-a exprimat îngrijorarea în legătură cu starea de sănătate a Simonei Halep. „Mă îngrijorează cel mai tare nu că a pierdut Simona, ci că în ultimele 3-4 game-uri a dat semne clare de probleme fizice pe piciorul stâng şi asta sper să nu fie legat de spate, coloană, de nervul sciatic, pentru că asta i-ar afecta încrederea. Am văzut că a fost mai puţin dinamică decât de obicei. Important e să vedem ce problemă fizică are”, a mai spus Popescu, la Digi 24.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite