Sport

articolul anterior articolul urmator

Hamilton, implicat într-un scandal cu tentă rasistă

0
30 May 2011 16:50:32
Autor: adevarul
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton

Lewis Hamilton a făcut o serie de declaraţii acide la adresa comisarilor de cursă la finalul Marelui Premiu de la Monaco. Britanicul susţinea atunci că penalizările succesive sunt cel puţin ciudate şi că acestea ar putea veni pe baza faptului că este negru.

Pus la zid de către Massa şi Maldonado care au catalogat gestul drept "incredibil" solicitând mai multe penalizări împotriva lui din partea FIA, Hamilton s-a răzgândit. La finalul întâlnirii cu comisarii de cursă, fostul campion mondial a declarat că a căzut la pace cu comisarii după ce le-a explicat că declaraţiile au avut şi o doză de umor.

"Am vorbit cu comisarii de cursă pentru a face pace. Parţial a fost o glumă, care nu a fost deloc amuzantă la momentul respectiv. Le-am spus că atunci când emoţiile sunt puternice nu spui întotdeauna lucrul potrivit. Am făcut pace. Au acceptat explicaţia mea, au înţeles şi ne-am strâns mâna. Au spus că a fost un weekend dificil şi să mergem înainte. Ar fi trebuit sau nu să spun (n.r - ce am spus anterior)?. Aşa cum am zis, am încercat să fiu amuzant, dar nu a fost amuzant. Nu ai întotdeauna dreptate când încerci să fii amuzant. Uneori sfârşeşti prin a jigni oamenii", a mărturisit el.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările