Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - SCM Râmnicu Vâlcea, un retur cu miză simbolică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neagu

Cele două mari rivale din campionatul intern se întâlnesc sâmbătă, de la ora 17.00, în manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor la handbal feminin, dar soarta calificării printre primele opt echipe ale continentului pare rezolvată

În tur, bucureştencele au câştigat, în deplasare, la o diferenţă astronomică, 33-24, rivalitaea dintre cele două echipe părând a fi singura miză a partidei

Între cele două meciuri din Liga Campionilor, CSM Bucureşti a fost protagonista unei surprize negative de proporţii în campionatul intern, unde a remizat, marţi, cu echipa de pe ultimul loc, scor 27-27, U Cluj Napoca, iar Vâlcea a câştigat greu cu Măgura Cisnădie, 30-27. 

Chiar dacă a aliniat o echipă fără Neagu, Grubisici, Lazovici, Moisă sau Perianu, antrenorul Adi Vasile a pus semieşecul din Liga Florilor pe seama relaxării şi promite că meciul cu Vâlcea va fi abordat la intensitate maximă. „E greu să ţii concentrarea la acelaşi nivel cu 3 meciuri într-o săptămână. Există o formă de relaxare undeva în creier când ştii că ai obţinut o victorie mare, de aceea jocul cu Vâlcea de acasă va fi mult, mult mai greu. Mizez mereu pe orgoliul fetelor, egoul nostru a fost zgândărit“, a declarat tehnicianul. 

Echipa care merge mai departe va juca pentru un loc în semifinale cu învingătoarea dublei dintre Krim şi ŢSKA Moscova. La Ljubljana, gazdele au produs o mare surpriză şi au învins la cinci goluri diferenţă, scor 25-20. Meciul din Sala Polivalentă va fi transmis în direct de Digisport şi Telekom Sport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite