Handbal: Oltchim a făcut instrucţie cu Rulmentul Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rulmentul aşteaptă duelul decisiv cu HCM Buzău, din ultima etapă
Rulmentul aşteaptă duelul decisiv cu HCM Buzău, din ultima etapă

Campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea a umilit pe Rulmentul Braşov, fetele lui Radu Voina impunându-se astăzi, la Braşov, cu 49-22 (26-10), într-un duel din etapa a XVIII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Chiar dacă sâmbătă au avut parte de o deplasare obositoare în Rusia, campioanele de la Oltchim şi-au turat motoarele pentru confruntarea de astăzi şi nu le-au dat nicio speranţă fetelor pregătite de Mariana Târcă. Vâlcencele au avut parte de un simplu antrenament cu public şi conduceau, în minutul zece, cu 10-2.

Oaspetele nu au luat piciorul de pe acceleraţie nici după pauză, demonstrându-şi clar superioritatea, confruntarea devenind la un moment dat o joacă de-a şoarecele şi pisica. Cu Nechita şi Gâlcă în zi de graţie, „chimistele" conduceau în minutul 45 cu 40-15. Până la final, diferenţa pe tabelă a crescut, Maier fiind singura jucătoare de câmp din tabăra oaspetelor care nu a marcat.

Pentru CS Rulmentul au marcat: Cherăscu - 9g, Pătuleanu - 6g, Simion - 3g, Abramiuc şi Bratu, câte două goluri.

Din tabăra oaspetelor s-au evidenţiat: Nechita şi Gâlcă, ambele câte 11g, Manea - 5g, Puşcaşu, Shymkute şi Vizitiu, câte 4g, Neagu şi Lecuşanu - 3g, Luca - 2g, Meiroşu şi Beşe, un gol fiecare.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite