Handbalul a fost învins de huligani: Reacţia Jandarmeriei după incidentele de la Focşani. De unde a pornit totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Saeed Heidari, portar Dinamo
Saeed Heidari, portar Dinamo

Meciul Steaua - Dinamo din cadrul Final Four-ului Cupei României a fost precedat de o serie de incidente extrem de grave.

În loc să înceapă la ora 17.30, partida a fost amânată pentru ora 19.00, după ce sala unde s-au folosit gaze lacrimogene a fost aerisită de organizatori.

Jandarmeria a explicat, ulterior, de unde au pornit incidentele şi cum s-au finalizat.

Ce s-a întâmplat la Focşani?

*Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Bacău au evacuat galeriile echipelor Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti. Înainte de începerea partidei de handbal dintre Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, pe timpul prezentării echipelor, suporterii echipei Dinamo au folosit materiale  pirotehnice şi au forţat cordonul de securitate asigurat de organizatorul competiţiei în interiorul arenei, pătrunzând pe suprafaţa de joc.

*Jandarmii au intervenit pentru a opri confruntarea între cele două galerii, iar la solicitarea organizatorului, acestea au fost evacuate. Cei 150 de suporteri  ai echipei Dinamo şi cei 300 ai echipei Steaua au fost conduşi la sediul Poliţiei şi al Jandarmeriei, pentru identificare şi sancţionare, conform prevederilor legale.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite