Haos la Dinamo! Conferinţa de presă pentru prezentarea lui Neagoe, amânată de o nouă revoltă a fanilor dinamovişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conferinţa de presă pentru prezentarea noului antrenor Eugen Neagoe a fost amânată, după ce fani dinamovişti s-au dus să protesteze la baza de pregătire de la Săftica, ei fiind nemulţumiţi de demiterea fostului tehnician, Mircea Rednic.

Evenimentul a fost bulversat de aproximativ 30 de fani care s-au dus la Săftica, solicitând să discute cu membrii conducerii.

”Îmi cer scuze pentru că a fost anulată conferinţa de presă ce avea drept temă prezentarea ca antrenor a lui Eugen Neagoe. Am avut o discuţie cu o parte a suporterilor dinamovişti. Aceştia au cerut ca Eugen Neagoe să nu fie instalat la Dinamo şi să vină nea Mircea (n.r. - Mircea Rednic) înapoi”, a spus Bălănescu, conform Digisport

Chestionat ce se va întâmpla, până la urmă, cu antrenorul, directorul general a replicat enigmatic: ”Antrenorul lui Dinamo, în momentul de faţă, este Eugen Neagoe. Vom vedea ce se va întâmpla în zilele viitoare, dar va fi o decizie foarte grea.”

Marţi seară, fani ai echipei Dinamo au protestat şi la intrarea Rin Grand Hotel, proprietatea acţionarului dinamovist Ionuţ Negoiţă. Suporterii prezenţi în faţa hotelului au aprins torţe şi au scandat împotriva omului de afaceri. În urma protestului, o parte a spaţiului verde din faţa stabilimentului a luat foc.

Eugen Neagoe a fost numit, luni, antrenor principal al FC Dinamo, în locul lui Mircea Rednic, care a fost dat afară după ce echipa a ocupat locul 9 în clasamentul Ligii I, cel mai slab din istorie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite