Haţegan şi colegii lui, făcuţi praf în Liga Campionilor: „Au fost cei mai slabi de pe teren!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Haţegan
Ovidiu Haţegan

După ce a avut şase delegări, în grupele celei mai importante competiţii din lume în stagiunea precedentă, arădeanul de 41 de ani a prins şi prima etapă din acest sezon. Din păcate pentru el, n-a avut un meci lipsit de probleme.

Ovidiu Haţegan e deja o figură cunoscută în meciurile din grupele Ligii Campionilor. Doar că, dacă anul trecut, era delegat la diferite partide cu Sebastian Colţescu şi cu Octavian Şovre în brigadă, acum alţi doi colegi fac parte din echipa lui, deoarece Colţescu şi Şovre au ieşit de pe lista FIFA din cauza vârstei.

Aşadar, miercuri seară, Haţegan a fost central la Atletico Madrid - Porto (0-0). El a fost ajutat de Radu Ghinguleac şi de Sebastian Gheorghe, al patrulea oficial fiind Radu Petrescu. În camera VAR s-au aflat italianul Marco Di Bello şi francezul Jerome Brisard.

Aparent un meci uşor, confruntarea găzduită de „Wanda Metropolitano“ a furnizat două faze extrem de controversate. Ambele au fost judecate în defavoarea portughezilor. 

Mai întâi, în minutul 79, cei din camera VAR au anulat golul iranianului Mehdi Taremi pentru un presupus henţ, considerând că mingea a lovit mâna atacantului, înainte de a intra în poartă.

Apoi, în minutul 90+5, Chancel Mbemba a fost eliminat direct pentru un fault care nici măcar în reluare nu pare a fi de „roşu“. Cel puţin, nu ca intensitate. Probabil însă, Haţegan a considerat că Mbemba a intervenit din postura de ultim apărător şi a oprit o fază iminentă de gol.

Cert e că, după meci, antrenorul celor de la Porto, Sergio Conceicao a fost foc şi pară şi i-a desfiinţat pe cei care au luat deciziile în acest meci.

„Încă n-am văzut faza golului (n.r. - cel anulat al lui Taremi), nu ştiu dacă a fost penalty înaintea henţului, dar ştiu sigur că n-a existat niciun motiv pentru eliminarea lui Mbemba. Arbitrii au fost cei mai slabi de pe teren, restul meciului a avut un nivel bun“, a spus Conceicao.

VEZI CELE DOUĂ DECIZII CONTROVERSATE ÎMPOTRIVA CELOR DE LA PORTO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite