Haţegan, în pragul unei decizii care îi va schimba viaţa: Infarctul l-a speriat teribil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hategan

Arădeanul de 41 de ani a fost extrem de norocos! Pentru că a realizat că ceva nu e în regulă cu el, s-a suit în maşină şi s-a prezentat singur la spital, unde a fost diagnosticat cu infarct.

Ovidiu Haţegan a „driblat“ o situaţie ce putea avea urmări grave, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Încă de când s-a aflat că centralul FIFA, cel mai bine cotat arbitru din România, a avut probleme cardiace atât de grave, au început să se facă speculaţii privind viitorul carierei sale. Adrian Porumboiu a fost primul care a lăsat de înţeles că Haţegan, speriat, poate încheia socotelile cu arbitrajul. Acum, acest scenariu e confirmat de Antena Sport. Sursa citată a notat că, în dialog cu doctorul care s-a ocupat de el, Haţegan ar fi mărturisit că va renunţa la arbitraj!

Până să aflăm dacă, într-adevăr, lucrurile stau aşa, au venit şi nişte veşti bune dinspre spitalul unde se află Haţegan. Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timioşoara, a explicat pentru Antena Sport că Haţegan e în afara oricărui pericol.

„E stabil, e conştient! E bine că e tânăr şi sportiv!“, a spus Constantin Luca.

„Haţegan a ajuns la spital în stare gravă“

Într-o altă intervenţie, potrivit sport.ro, Constantin Luca a oferit mai multe detalii despre episodul cumplit prin care a trecut Ovidiu Haţegan. Iată declaraţiile oferite de managerul spitalului unde se află acum centralul în vârstă de 41 de ani:

*Domnul Haţegan a ajuns în cursul nopţii de urgenţă, adus cu ambulanţa de la Arad într-o stare gravă. Suntem singurul institut din vest-ul României care tratează infarctul miocardic acut prin mijloace intervenţionale. A fost introdus de urgenţă în sală, am constatat că are o arteră înfundată şi, în concluzie, i s-a pus un stent.

*Starea lui este stabilă, continuăm să-i facem investigaţii suplimentare şi, în acest fel, vom şti şi ce se va întâmpla, în continuare, cu cariera dânsului. Este stabil, comunică, e conştient, e foarte bine. Îndrăznesc să spun că ar fi apt să se plimbe şi să stea de vorbă cu noi aici. Cam asta.

*Referitor la gravitate, sigur că un infarct miocardic acut are o mortalitate care poate să meargă până la 10%. Nu cred că se pune problema de complicaţii majore, iar în ceea ce priveşte cariera sportivă, nu ne putem pronunţa în acest moment. Depinde de cum vor evolua lucrurile în continuare şi de opţiunea lui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite