Helmuth Duckadam a primit o veste foarte bună din partea medicilor înainte de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duckadam va putea să petrească Paştele alături de familia sa
Duckadam va putea să petrească Paştele alături de familia sa

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, internat la jumătatea lunii aprilie din cauza unor probleme cardiace, a fost anunţat de medici că starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit, motiv pentru care fostul mare portar va fi externat din spital.

Deşi după internare, medicii credeau că Duckadam (54 de ani) va trebui să fie operat pe cord pentru a scăpa de problemele care nu-i dau pace, până la urmă oficialul Stelei a scăpat de cuţit, iar doctorii l-au anunţat că poate părăsi spitalul pentru a petrece Paştele în familie.

"Cea mai bună veste din ultimul timp este că voi fi alături de familia mea de Paşte. Am vorbit cu doctorii şi mi-au spus că vineri mă vori externa. Voi urma un tratament medicamentos care se pare că îşi face efectul asupra durerilor pe care le-am avut. De câteva luni ţin un regim pentru că vreau să mai slăbesc. Doctorii m-au sfătuit să nu exagerez cu mâncărurile tradiţionale, însă am voie să gust câte puţin din toate. Mă voi rezuma la puţină carne de miel, câteva ouă roşii şi o felie de cozonac”, a spus Duckadam, conform ziare.com.

În vara anului trecut, fostul mare portar a fost operat de medici de două ori pentru a-i fi eliminate nişte cheaguri care au astupat vasele de sânge. În ultimul timp, Duckadam a acuzat mai mereu probleme de sănătate, fiind obligat să ia un tratament medicamentos strict.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite