Huliganii români, distruşi de Claudiu Niculescu: „Sunt nişte oameni care ne fac de cacao!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculescu

Bucuria calificării de după meciul cu Franţa U-21 a fost stricată de incidentul în urma căruia iubita lui Cristi Manea a părăsit stadionul de la Cesena în lacrimi şi plină de sânge.

Huliganii români au depăşit de mult graniţele ţării şi comportamentul lor grobian nu mai afectează doar meciurile naţionalei, ci şi jucătorii echipei!

Cazul Alinei, prietena lui Cristi Manea, lovită cu bestialitate pe arena de la Cesena, continuă să facă valuri în România. Mai ales că incidentul a fost mediatizat intens şi în presa internaţională şi, după spusele lui Mirel Rădoi, a umbrit şi calificarea selecţionatei U-21 în semifinalele Campionatului European.

Ultimul care a condamnat vehement comportamentul huliganic al unor imbecili a fost Claudiu Niculescu. Într-o intervenţie la Digi Sport, fostul dinamovist s-a arătat scârbit de cele întâmplate la partida Franţa U-21 – România U-21.

Ce a spus Claudiu Niculescu?

*Sunt şi astfel de oameni care ne cam fac de cacao. Păcat de tot acel stadion galben, cu suporterii români care au încurajat echipa. 

*Indiferent ce a fost între Manea şi acel suporter, n-ai voie să faci aşa ceva. E incredibil, e groaznic.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite