Ianis, apărat cu dinţii de tatăl său: Hagi l-a comparat cu un fotbalist de geniu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a spus, la un moment dat, că băiatul său are potenţialul de a câştiga Balonul de Aur, patronul Viitorului a oferit acum o nouă declaraţie exagerată.

Ultimele partide ale tricolorilor au scos la iveală şi cifrele slabe ale lui Ianis Hagi (21 de ani) la echipa naţională. Bineînţeles, şi acest aspect a fost contrat de tatăl mijlocaşului de la Rangers care, încă o dată, a vorbit la superlativ despre fiul său.

„Rangers e un club unde ajung numai jucători mari. Acolo nu poate să joace unul care e mic. Trebuie să existe mai mult respect din partea românilor faţă de un club precum Rangers. Să joci la Rangers nu e uşor, pentru că acolo trebuie să fii cel mai bun, să duci presiunea. Dacă nu poţi să rezişti presiunii, nici măcar nu ajungi la ei în casă. Rangers e un club din Vest, nu din Est. Acolo e fotbalul mare!“, a spus patronul Viitorului la Digi Sport.

Concluzia sa? Ianis are un stil de joc similar cu cel arătat de o legendă a fotbalului mondial: „Faţă de mine, Ianis loveşte mingea la fel de bine cu ambele picioare, el e mai subţire şi mai înalt decât am fost eu. Stilul său de joc aduce mai degrabă cu al lui Zinedine Zidane decât cu al meu, dar pot trăi cu gândul ăsta“.

CITEŞTE ŞI:

Ianis Hagi, zero barat: Cifrele sale de la ultimul meci al naţionalei sunt groaznice

Gică contra: Cum a devenit Hagi expert în succese pe care nu le-a avut nici el

Bölöni, încă o palmă pentru fotbalul românesc: „Avem doar gura mare. Atât!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite