Ianis Hagi, în centrul atenţiei în fotbalul scoţian: românul este considerat mai talentat decât Cristiano Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ianis Hagi atrage superlative în fotbalul scoţian, acolo unde, cel mai recent, a fost comparat cu portughezul Cristiano Ronaldo.

După debutul său la Glasgow Rangers şi cel dintâi gol, Ianis Hagi are parte de o serie de comentarii laudative la adresa sa. Cel mai recent, jurnalistului Jordan Campbell de la publicaţia „The Athletic”, a punctat:

 „Există o mulţime de fotbalişti care joacă doar cu un picior şi aleargă în jurul mingii, de parcă ar fi Roger Federer pregătindu-şi forehand-ul. E cazul lui Arjen Robben. Nici nu are nevoie de mai mult. Sunt şi alţii, precum Cristiano Ronaldo, care muncesc atât de religios pentru a-şi îmbunătăţi piciorul lor slab, încât devine funcţional în mod robotizat. Apoi sunt cei ca Ianis Hagi. Dacă ar fi să-i tai picioarele şi să le amesteci într-o cutie, iar apoi dacă le montezi la loc, e foarte probabil să ai două picioare identice. E imposibil să îţi dai seama care a piciorul de bază”, a scris Jordan Campbell.

Ianis Hagi va evolua pentru Glasgow Rangers, până în vara acestui an, clubul având posibilitatea de a-l transfera de la echipa sa de bază, Genk, contra sumei de cinci milioane de euro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite