Ianis Hagi şi colegii săi au Glasgow la picioare: Rangers, rezultat magnific în derby-ul zilei în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Morelos şi Ianis Hagi, bucuroşi după o victorie uriaşă
Morelos şi Ianis Hagi, bucuroşi după o victorie uriaşă

„The Old Firm Derby“, meciul care aduce faţă în faţă cele două forţe ale campionatului scoţian, Rangers şi Celtic, a oferit o partidă dramatică.

Ianis Hagi s-a numărat printre achiziţiile cu care Rangers a sperat să spargă „monopolul“ pus de rivala Celtic pe titlu şi, la cum se prezintă clasamentul, în acest moment, trupa lui Steven Gerrard poate pune şampania la rece!

Rangers a abordat marea confruntare cu Celtic, având 16 puncte avans în fruntea clasamentului, ce-i drept, şi cu trei meciuri în plus. Şi neînvinsă în Scottish Premier League de 22 de partide (20 de victorii, 2 remize), Rangers a făcut un meci mare pe „Ibrox Park“. După o primă repriză albă - cu Ianis Hagi pe bancă după trei partide la rând ca titular - Rangers a presat în partea secundă, în căutarea victoriei. 

Gerrard l-a aruncat pe Ianis Hagi în luptă din debutul părţii secunde, iar atunci când Celtic a rămas în zece oameni - israelianul Bitton a văzut „roşu“ direct în minutul 62 - era clar că Rangers va insista şi mai mult în ofensivă, pentru a lua toate punctele. Ceea ce s-a şi întâmplat, datorită unui autogol înscris de McGregor, în minutul 70.

S-a terminat 1-0, iar Rangers e de acum mare favorită la primul titlu după zece ani de aşteptare, având 19 puncte peste rivala Celtic!

În ceea ce îl priveşte pe Ianis Hagi, acesta s-a remarcat o dată, pe parcursul reprizei secunde, având un şut puternic, care a trecut puţin pe lângă buturile apărate de Barkas.

Scoţia, prima ligă, etapa a 22-a

1. Rangers 22 de meciuri, 62 de puncte

2. Celtic 19 meciuri, 43 de puncte

3. Aberdeen 19 meciuri, 38 de puncte

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite