Ianis Hagi, al doilea meci ca titular la Rangers: Cât a stat pe teren şi cum s-a descurcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi a avut un meci mai puţin reuşit decât precedentul în care a marcat golul victoriei
Ianis Hagi a avut un meci mai puţin reuşit decât precedentul în care a marcat golul victoriei

La trei zile după prestaţia sa excelentă în campionat, în care a marcat golul victoriei în confruntarea cu Hibernian (2-1), şi a fost „Omul meciului“, mijlocaşul de 21 de ani a fost trimis, din nou, în primul „11“ de antrenorul Steven Gerrard.

Ca orice fotbalist tânăr, Ianis Hagi are fluctuaţii de formă şi acest lucru s-a şi văzut, sâmbătă, în partida din runda a 5-a din Cupa Scoţiei.

În deplasarea de la Hamilton, echipa care ocupă penultimul loc în campionat, Rangers s-a chinuit mult timp. Într-o partidă extrem de slabă din punct de vedere fotbalistic, oaspeţii au deschis scorul prin Arfield, cel care a ratat de la 11 metri, însă a avut norocul de a ajunge primul la mingea respinsă de portar pentru a-şi pune echipa în avantaj. Apoi însă, Hamilton a profitat de o defensivă cu multe probleme şi a egalat prin Smith (38). Iar Rangers a avut noroc cu carul! Înainte de pauză, centralului i-a scăpat un henţ, clar, în careu în urma căruia ar fi trebuit să dicteze penalty pentru Hamilton.

În primele 45 de minute, Ianis Hagi a avut două pase excelente pentru vârful Morelos şi, deşi s-a mişcat destul de mult pe teren, nu s-a mai remarcat cu nimic. Românul a rămas pe teren şi după pauză, însă a devenit, practic, „invizibil“. Probabil, de aceea, a şi fost a doua schimbare a lui Gerrad, în minutul 73, imediat după ce Rangers a făcut 2-1 prin Aribo (68).

S-a terminat 4-1 pentru Rangers, după golurile lui Morelos (85) şi Arfield (90+2), însă, per ansamblu, echipa lui Gerrard continuă seria partidelor în care învinge, fără a impresiona.  

CITEŞTE ŞI:

Hagi, primele declaraţii după golul fiului său în Scoţia: Ce i-a transmis lui Ianis

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite