Ianis Hagi e convins că va reveni mai puternic după operaţia suferită la genunchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi
Ianis Hagi

Ianis Hagi a declarat după ce a fost operat la genunchi, că ştie că vor urma momente grele, dar vede în aceste probleme pe care le are o oportunitate de a se descoperi şi dezvolta ca persoană şi fotbalist.

"Bună tuturor! După operaţia reuşită de ieri, aş dori să le mulţumesc dr. Andrew Williams şi tuturor celor implicaţi în operaţie. Sunt entuziasmat şi motivat să încep această călătorie care mă aşteaptă. Ştiu că mă vor aştepta şi momente grele, dar văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi şi dezvolta ca persoană şi fotbalist şi voi reveni mai bun ca oricând. Începe drumul spre recuperare", a scris Hagi jr. pe reţelele de socializare, preluat de news.ro.

"Ianis avea nevoie de o operaţie. A făcut-o ieri şi, din păcate, ne va lipsi Ianis în acest sezon. Am vorbit, ieri, cu Ianis, este pozitiv şi concentrat pe recuperarea lui. Absenţa lui Ianis este o lovitură mare. Vom căuta să aducem un jucător, dar doar pe cineva care va îmbunătăţi talentatul grup”, a declarat tehnicianul olandez al lui Glasgow Rangers, Giovanni van Bronckhorst.

Jucătorul român de 23 de ani s-a accidentat în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută, vineri, de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0. El va lipsi foarte probabil la meciurile din luna iunie ale echipei naţionale, primele din faza grupelor Ligii Naţiunilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite