Ianis Hagi, eşec previzibil la Genk: Ce a avertizat Ladislau Bölöni încă din luna septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a-i face pe plac lui Hagi, foarte mulţi oameni din fotbalul românesc îi laudă fiul pe bandă. În schimb, Ladislau Bölöni, antrenor la Antwerp, a avut un discurs realist despre situaţia lui Ianis la Genk.

Într-un interviu acordat pentru „Adevărul“ în septembrie, fostul selecţioner a avertizat că fiul lui Hagi va avea o viaţă grea la campioana Belgiei. 

„Eu n-am stat să-i urmăresc meciurile, dar am văzut nişte secvenţe cu el. Într-adevăr, când pune piciorul pe minge, poate fi decisiv. Dar are concurenţă mare la Genk! Acolo, pe postul lui, a fost transferat cel mai bun om de la Plzen (n.r. – slovacul Patrik Hrošovský). O să aibă de furcă Hagi! Adaptarea lui va necesita timp. În puţinele apariţii pe care le-a avut, a făcut şi lucruri bune. Dar mai are o problemă. Ianis a fost adus pentru a-l înlocui pe Malinovskiy, plecat la Atalanta. Ucraineanul era liderul celor de la Genk şi un jucător extrem de respectat de public şi de colegi. De aceea, misiunea lui Hagi e cu atât mai dificilă“, a spus Bölöni. Şi nu s-a înselat!

CITEŞTE ŞI:

Ianis Hagi, refuzat de Craiova! Piţurcă, declaraţie hotărâtă în faţa ziariştilor: „E tăticul lui patron acolo“

Ianis Hagi îşi face bagajul: Ce i s-a întâmplat, din nou, sâmbătă şi unde poate ajunge în curând

Hagi va „turba“: Genk îl aruncă pe Ianis! Anunţul presei belgiene şi cifrele unui eşec fotbalistic

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite