Ianis Hagi, primul gol după 75 de zile: Finalizare de jucător oportunist VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Ianis Hagi a fost luat de Rangers, pentru a marca din linia a doua şi a oferi pase de gol din postura de mijlocaş de creaţie. În actuala stagiune însă, internaţionalul român a cam rămas dator la ambele capitole. Marţi seară, şi-a mai îmbunătăţit un pic bilanţul.

Ianis Hagi (23 de ani) şi-a câştigat locul de titular la Rangers sub comanda lui Steven Gerrard. Şi a rămas un om de bază şi după plecarea fostului antrenor, care a fost înlocuit cu olandezul Giovanni van Bronckhorst (46 de ani), după ce Stevie G a decis să preia Aston Villa din noiembrie 2021.

Chiar dacă evoluează constant, la Rangers - are deja peste 1.759 de minute în 26 de partide din actuala stagiune -, Ianis are cifre care pot fi, cu siguranţă, îmbunătăţite, când vorbim despre productivitate. Până marţi seară, el adunase trei goluri şi patru pase de gol.

În meciul cu Aberdeen din etapa cu numărul 21, românul şi-a trecut în cont şi al patrulea gol din acest sezon. Cu o finalizare inteligentă, în minutul 20. A fost primul gol al lui Ianis Hagi după 75 de zile. El marcase ultima dată, la 4 noiembrie 2021, într-o remiză, în deplasare, cu Brøndby (1-1), în Liga Europa.

Golul înscris de Ianis Hagi - a jucat 78 de minute şi a luat şi un „galben“, în minutul 6 - n-a fost, totuşi, suficient pentru ca Rangers să plece cu toate punctele de pe „Pittodrie Stadium“. Aberdeen - Rangers s-a terminat egal, scor 1-1.

În campionat, Rangers, campioana en-titre, e lider cu 52 de puncte după 21 de meciuri. Podiumul e completat de Celtic (21 de meciuri, 48 de puncte) şi de Hearts (21 de meciuri, 39 de puncte).

VEZI GOLUL MARCAT DE IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite