Ianis Hagi, meci uriaş, astăzi, în Scoţia: Un post TV din România transmite partida

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

În ultimele sale trei apariţii la Rangers, în 2020, mijlocaşul român a adunat două goluri şi două pase decisive. Iar dacă va străluci, astăzi, în cel mai aşteptat duel din Scoţia, va fi privit ca un „zeu“ de către suporteri.

În Scoţia, campionatul se poate împărţi în două „bucăţi“: meciurile dintre Rangers şi Celtic şi restul partidelor. Iar astăzi, e zi de sărbătoare la Glasgow, pentru că primul meci al campionatului din 2021 va fi celebrul „Old Firm Derby“: Rangers - Celtic, de la ora 14.30.

Iar această confruntare vine în cel mai atractiv moment posibil, când cele două grupări se află pe primele două locuri ale clasamentului. Rangers e lider autoritar în Scottish Premier League, cu 59 de puncte adunate din 21 de meciuri, în timp ce Celtic e pe 2, cu 43 de puncte din 18 meciuri.

O eventuală victorie a celor de la Rangers ar valora enorm astăzi, fiindcă ar apropia echipa, cu încă un pas uriaş, de un titlu aşteptat din 2011. Atunci, la capătul sezonului 2010-2011, Rangers a fost campioană ultima dată. A urmat falimentul echipei şi retrogradarea în liga a 4-a! Nici după revenirea în elita fotbalului scoţian, în 2016, Rangers n-a reuşit să spargă „monopolul“ pus de Celtic pe locul 1, marea rivală având, în acest moment, nouă campionate câştigate la rând!

Partida Rangers - Celtic va fi transmisă în România de postul LookPlus, de la ora 14.30.

CITEŞTE ŞI:

Ianis Hagi şi colegii săi au Glasgow la picioare: Rangers, rezultat magnific în derby-ul zilei în Europa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite