Ianis Hagi, înlocuit după un atac brutal asupra lui. Care sunt cifrele românului în campionatul Belgiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenit la Genk de la echipa naţională, acolo unde a avut o prestaţie ştearsă cu Feroe şi a rămas pe bancă în meciul cu Norvegia, mijlocaşul de 20 de ani n-a rupt gura târgului nici la echipa de club.

Ianis Hagi are fluctuaţii de formă, la fel ca orice fotbalist tânăr, care încearcă să se adapteze la un nivel înalt. După o perioadă mai bună la Genk, cu goluri şi cu pase decisive, internaţionalul român se confruntă, din nou, cu o criză de formă.

Sâmbătă seară, în deplasarea din campionat cu Standard Liege, Ianis a fost titular, însă, la fel ca în runda precedentă, a fost primul jucător schimbat de antrenorul Felice Mazzù. Atât în etapa trecută, cât şi acum, românul a rezistat 60 de minute pe teren, de data aceasta schmbarea fiind forţată de accidentarea românului. În minutul 57, Ianis a primit un cot în urechea stângă de la Gavory, fază nesancţionată de arbitrul întâlnirii. Fotbalistul a primit îngrijiri medicale pe teren, a încercat să continue, dar a fost schimbat peste 3 minute cu Hrošovský.


Fără Hagi, Genk a fost învinsă, luând golul înfrângerii, scor 0-1, în minutul 84 din pasa fostului dinamovist, Collins Fai.

După zece etape, Genk, campioana Belgiei, ocupă locul 6 din 16 cu 16 puncte. Lider e Club Brugge cu 26 de puncte.

Ianis Hagi are nouă apariţii în prima ligă belgiană până acum, fiind titular de cinci ori şi introdus de patru ori pe parcurs. În 414 minute pentru Genk, el a adunat trei goluri şi două pase decisive.

Standard Liege a câştigat partida cu Genk, scor 1-0. Ianis Hagi (20 de ani) a fost titular la oaspeţi şi a părăsit terenul accidentat în minutul 60. Denis Drăguş (20 de ani) nu a fost în lotul gazdelor.

Nefolosit de Contra în meciul cu Norvegia, Ianis Hagi a fost titular la Genk, al patrulea joc consecutiv în Jupiler Pro League. Campioana Belgiei a făcut contra lui Standard, la care Drăguş nu a prins banca de rezerve, cea mai bună primă repriză din acest sezon, mijlocaşul nostru fiind destul de activ, cu centrări, dar fără a ameninţa periculos poarta gazdelor.

CITEŞTE ŞI:

Hagi, satisfăcut după ce fiul său a devenit decarul naţionalei: A explicat de ce Ianis merită din plin acest tricou

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite