Ianis Hagi, remarcatul unui jurnalist spaniol: „De 40 de ani, n-am văzut aşa ceva la niciun alt fotbalist!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Mijlocaşul de 20 de ani al celor de la Genk a făcut un meci foarte bun în weekend, marcând de două ori de la 11 metri şi oferind şi o pasă decisivă. Prestaţia sa a făcut înconjurul Europei.

Ianis Hagi îşi câştigă, treptat, locul de titular la campioana Belgiei pentru care a adunat până acum trei goluri şi trei pase decisive.

Sâmbătă seară, internaţionalul român a fost cel mai bun de pe teren în Sint Truidense – Genk, scor 3-3. Chiar dacă reuşitele sale n-au fost suficiente pentru ca oaspeţii să obţină toate punctele, cele două penalty-uri executate de Hagi au fost remarcate de jurnalistul spaniol, Julio Maldonado. Într-o postare pe contul său de Twitter, acesta a remarcat abilitatea lui Ianis de a executa o lovitură de la 11 metri cu stângul, iar cealaltă cu dreptul.

Ce a scris Julio Maldonado?

*Unora li se pare normal. Da, există jucători ambidextri precum Cazorla. Are această abilitate, atunci când jocul o cere. Inclusiv atunci când trebuie să execute o lovitură liberă în funcţie de poziţie. Dar un penalty? Mă uit de 40 de ani la fotbal şi n-am văzut niciodată aşa ceva.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite