Ianis Hagi, sclipitor: S-a îmbrăcat în haine de gală şi a fost premiat de clubul Rangers FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Fotbalistul de 22 de ani a pus capăt celui mai bun sezon din cariera sa de până acum, primind o distincţie pentru prestaţiile sale remarcabile.

Excluzând golul victoriei cu Macedonia de Nord (3-2), Ianis Hagi încă nu şi-a pus amprenta la meciurile importante ale primei reprezentative. La Glasgow Rangers, în schimb, şeptarul echipei a contribuit din plin la câştigarea titlului, în acest sezon.

Cifrele lui Ianis Hagi vorbesc de la sine: 45 de meciuri în toate competiţiile, 8 goluri şi 15 pase decisive. Assist-urile oferite în Scottish Premier League, 12 la număr, l-au făcut pe internaţionalul român cel mai bun pasator din prima ligă scoţiană.

Având în vedere aceste realizări, Ianis Hagi s-a aflat în centrul atenţiei la gala finalului de sezon organizată de clubul Glasgow Rangers. Potrivit site-ului oficial al clubului, românul a fost ales „Cel mai bun tânăr jucător al sezonului“, primind această distincţie pentru un prim sezon remarcabil, petrecut cap-coadă, la Rangers. 

Ianis

Cel mai important premiu acordat în cadrul galei, cel pentru „Jucătorul anului ales de fotbaliştii lui Rangers“ i-a revenit căpitanului James Tavernier.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite