Ianis Hagi vede şi partea bună a lucrurilor din eşecul României. Ce a declarat decarul naţionalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea României suferită în detrimentul Spaniei (5-0) i-a făcut pe „tricolori” să-şi găsească cu greu cuvintele, când a venit vremea explicaţiilor.

Decarul naţionalei, Ianis Hagi, a povestit cum a trăit, din teren, partida în care România „s-a predat” în faţa Spaniei: „Dezamăgire a fost şi este şi acum, dar dintr-un asemenea meci, noi, cei tineri, avem doar de învăţat. Ne pare foarte rău pentru suporteri, cei care au venit sau cei care s-au uitat de acasă la noi. 

E greu, asta nu e faţa României, cu siguranţă pe viitor vom dovedi. Nu ştiu de ce s-a ajuns să jucăm slab, în această „dublă”, asta este realitatea, noi avem doar de învăţat şi asta cât mai repede. Ăsta este nivelul la naţională, trebuie să facem faţă şi să îi facem mândri, pe cei care vin la stadion. Este dificil, părerea mea este că diferenţa de scros este destul de mare, ştiu sigur că nivelul României nu este acesta!”, a conchis fiul lui Gheorghe Hagi.

După aceasta campanie de calificări, Spania va evolua la EURO 2020, la fel ca Suedia, în vreme ce România şi Norvegia mai au o singură şansă, la barajele Ligii Naţiunilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite