Iarna se numără „ţepele“ la FCSB: Golofca s-a întors la Botoşani, Alibec e pe picior de plecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Alibec FOTO Mediafax
Denis Alibec FOTO Mediafax

FCSB l-a returnat la Botoşani pe Cătălin Golofca şi e dispusă să renunţe şi la Denis Alibec, fotbalist pe care a plătit Astrei două milioane de euro.

Atacantul de 26 ani al FCSB-ului, fără niciun gol marcat în actuala ediţie de campionat, îl va urma pe Marius Şumudică, la Kayserispor, scriu jurnaliştii turci. Denis Alibec n-a fost inclus nici măcar în lotul echipei FCSB, care s-a impus duminică seara cu 2-0  în meciul cu Viitorul de pe „Arena Naţională“. 

De altfel, Nicolae Dică a recunoscut că n-a mai vorbit cu atacantul de ceva vreme faţă în faţă şi că Denis Alibec va pleca dacă va avea o ofertă bună. Pe de altă parte, Alibec a fost mereu unul dintre favorţii lui Şumudică, antrenor care a câştigat încrederea turcilor şi are acum un cuvânt şi mai greu în privinţa transferurilor. În orice caz, FCSB-ul nu va putea obţine nici măcar jumătate din suma pe care a plătit-o Astrei, de două milioane de euro.

Mama jucătorului, Emilia Stroe,  a spus la DigiSport că fiul său are dureri foarte mari în prezent din cauza pubalgiei şi că în trecut a suferit o semipareză. "Are dureri foarte mari acum şi îl doare şi când se apleacă la chiuvetă să se spele pe faţă. Când se spune că nu vrea să joace pentru echipă e doar o aberaţie. Unii doctori spun că trebuie să se opereze, alţii că nu, nu ştim ce să mai facem. El s-a dus la munte cu fratele meu după ce a aflat că nu e în lotul pentru meciul cu FC Viitorul. Nu s-a dus să schieze, s-a dus să facă bazin şi poartă ochelari de schi pentru că a rămas cu o sensibilitate foarte mare la ochi. Denis a jucat cu semipareză, s-a întâmplat după meciul cu CFR Cluj, anul trecut, când a luat roşu. A doua zi s-a trezit cu gura strâmbă şi a fost dus la Spitalul Militar. Lua 12 medicamente pe zi, dar în ziua meciului nu le lua, pentru că dădeau somnolenţă".

Până la transferul lui Alibec, Cătălin Golofca se va întoarce oficial la FC Botoşani, după 14 partide şi un gol marcat în tricoul FCSB-ului. Gigi Becali se mai alege astfel cu o „gaură“ de 400.000 de euro, bani pe care i-a plătit echipei moldovene în această vară.

Pe de altă parte, antrenorul Nicolae Dică susţine că are postul asigurat de patronul Becali. "Astăzi m-a sunat şi mi-a spus că şi doreşte să mi prelungesc contractul cu încă un an, pentru că au fost multe discuţii în ultima perioadă că m-ar da afară", a spus Dică la Digi Sport.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite