Ilie Dumitrescu e în tandreţuri cu fata unui cunoscut ziarist, mai mică decât copilul său. Tatăl s-a opus vehement!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu este vestit pentru cuceririle sale, însă ultima sa poveste de iubire pare să le întreaca pe toate. Fostul mare fotbalist are o relaţie cu o tânară care este mai mică şi decât copiii săi, ea fiind născută în anul în care România făcea furori la Mondialul din Statele Unite.

Ilie Dumitrescu (47 de ani) are de ceva timp o relaţie cu Teodora Vochin (22 de ani), fiica lui Andrei Vochin, un celebru analist sportiv şi editorialist, care in prezent este angajat al Federaţiei Române de Fotbal, pe post de consilier al preşedintelui Răzvan Burleanu, a dezvăluit WOWbiz. 

Teodora Vochin este de câteva luni PR la unul din restaurantele deţinute de Ilie Dumitrescu. Andrei Vochin pare să nu fie de acord cu relaţia dintre fiica sa şi Ilie Dumitrescu, ba chiar i-ar fi cerut să nu se mai întâlnească cu Ilie, cei doi având aceeaşi vârstă. 

De altfel, Dumitrescu are patru copii din două căsnicii anterioare, iar unul dintre băieţii săi, Dani (26 de ani), este mai în vârstă decât actuala iubită a fostului fotbalist şi antrenor. 

"Are faţa unui Fuhrer tăvălit după ce a explodat grenada". Cine spune asta despre Christoph Daum

 Profilul noului selecţioner al României. Cum poate schimba el faţa naţionalei

Teodora Vochin
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite