Ilie Năstase refuză să meargă la ziua de naştere a lui Ţiriac! Care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiriac

Ion Ţiriac împlineşte, duminică, 82 de ani, însă prietenul său din tinereţe a anunţat că nu va merge la Madrid pentru a sărbători evenimentul.

Motivele invocate de Ilie Năstase nu au legătură cu o eventuală răcire a relaţiilor dintre cei doi, ci de disconfortul creat de măsurile stricte de călătorie impuse după apariţia noului coronavirus. 

"Anul acesta am hotărât deja că nu voi merge la Madrid. Ştiu că finalele coincid cu ziua de naştere a bunului meu prieten, dar voi rămâne acasă. Am şi vorbit cu domnul Ion Ţiriac despre asta şi sper că m-a înţeles! Vă spun sincer, să zbori trei ore şi jumătate la dus, alte trei ore şi jumătate la întoarcere, până la Madrid şi retur, cu masca aceea pe figură, e un scenariu care nu mă încântă deloc. Nu e chiar simplu să respir şi să mai şi vorbeşti prin ea!. În plus, nici nu m-am vaccinat încă, aşa că am preferat ca anul acesta să nu fiu alături de Ion Ţiriac la sărbătoarea sa. Sper să mă ierte!”, a declarat Ilie Năstase pentru playsport.ro.

Fostul număr 1 ATP a mai spus că va fi printre primii care îl vor suna pe Ţiriac pentru a-i felicita. "Avem noi doi un amic foarte bun, pe Agop Chirmizyan, care tocmai a împlinit 90 de ani şi care se ţine foarte bine. Asta îmi doresc şi pentru domnul Ion Ţiriac. Să rămână în putere. În rest, cum am mai spus şi altădată, are tot ce-i trebuie! Cât despre cadou, ştie deja ce-l aşteaptă din partea mea. Cu prima ocazie când revine în ţară ne vom reîntâlni în jurul unei mese cu bucate româneşti şi vom petrece aşa cum numai noi ştim!”, a mai spus Ilie Năstase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite