Imagini teribile cu Halep: Cum s-a „rupt“ şi ce a spus înainte de a izbucni în lacrimi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) a avut până acum probleme lombare pe care le-a tot tratat. Din păcate, la Roma, a fost lovită de o altă accidentare, fără nicio legătură cu problemele ei anterioare.

Simona Halep a abandonat în timpul meciului cu Angelique Kerber (26 WTA) pe care l-a început excelent, în turul II, după cum „Adevărul“ a scris aici.

O partidă în care „Simo“ părea că va face legea pe teren s-a încheiat însă prematur, în actul secund, la scorul de 6-1, 3-3. Brusc, constănţeanca s-a ţinut de gamba piciorului stâng, acuzând dureri atât de mari, încât a fost nevoie să fie, practic, cărată în afara terenului de doi oameni!

Ajunsă pe margine şi consultată de fizioterapeutul turneului, Simona a fost întrebată ce s-a întâmplat. Nedumerită, Halep a apucat să zică atât: „Nu ştiu. N-am făcut nimic“.

Apoi, şocată şi ea de apariţia unei alte probleme medicale, care îî pune în pericol participarea la French Open (30 mai - 13 iunie), Halep a izbucnit în lacrimi! 

Spre lauda ei, Kerber a stat în permanenţă lângă Halep, a încercat să o încurajeze şi, la final, i-a cărat geanta, în timp ce Simona a părăsit terenul într-o maşinuţă, precum cele folosite de jucătorii de golf.

CITEŞTE ŞI:

Halep, diagnostic alarmant: A anunţat pe Twitter ce a păţit la Roma. French Open, aproape compromis

Halep, necazuri pe bandă: Ce se întâmplă cu locul ei în clasament după abandonul de la Roma

VEZI MOMENTUL ÎN CARE SIMONA HALEP S-A „RUPT“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite