Incidentul dintre Halep si Cahill a fost disecat şi cu psihologul sportivei. Care a fost verdictul specialistei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cahill

Intervenţia dură a lui Darren Cahill din timpul meciului dintre Halep şi Pliskova, de la Turneul Campioanelor, a fost discutată şi cu psihologul jucătoarei de tenis, Alexis Castorri

Ideea că ar fi întrecut măsura în timpul ultimului On Court Coaching de la Shenzhen i-a dat târcoale chiar şi lui Darren Cahill, australianul cerând o a doua opinie în privinţa durităţii discursului chiar psihologului cu care Simona lucrează, Alexis Castorri.
 

"Am vorbit cu psihologul ei sportiv, doamna Alexis Castorri – Simona a vorbit şi ea cu ea – şi am întrebat-o dacă am fost deplasat. Mi-a răspuns că nu, cu siguranţă nu. De asemenea, mi-a spus că a fost foarte mândră că Simona a reuşit să iasă în cele din urmă din acea negură – a fost a treia oară când ea a văzut-o reuşind acest lucru. Am avut o conversaţie grozavă, iar Simona nu este supărată", a declarat Darren la  emisiunea SEN Breakfast, citată de treizecizero.ro

De asemenea, Darren a mai spus că Simona a avut puterea să glumească după incident. "Mi-a trimis o poză după meci în care imi trimite nişte raze ucigaşe cu ochii când sunt cu spatele, iar apoi un emoticon în care îşi acoperă ochii cu mâinile", a relatat Cahill.

Simona Halep a fost învinsă de Karolina Pliskova la capătul unui meci în care, în multe momente, a lăsat senzaţia că e „anesteziată“. În timpul partidei, Darren Cahill a avut 3 intervenţii, ultima dintre ele fiind de o durittate necaracteristică antrenorului australian. *Simona, Simo, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri! Trebuie să intri în meci. Concentrează-te pe teren. Nu ai avut niciun motiv să pierzi cum ai făcut-o aici. Pierzi energie, pierzi adâncime în lovituri. Ai vreo şansă să te regăseşti în acest set? Uită de scor! Cum o să închei acest meci?, au fost cuvinete adresate Simonei.


CIteşte şi
 

Darren Cahill, genial: Australianul a explicat, în premieră, de ce a „scuturat-o“ pe Halep pe teren

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite