INTERVIU Leo Messi/Argentinianul spune de cine se teme la naţională şi în Liga Campionilor şi pe cine vrea la Barca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoicikov l-a premiat pe Messi
Stoicikov l-a premiat pe Messi

Leo Messi a primit pentru a treia oară trofeul Gheata de Aur, decernat celui mai bun marcator din sezonul trecut, după care a acordat un interviu cotidianului spaniol Marca.

Care sunt rivalii tăi în Liga Campionilor şi la Campionatul Mondial ?
Real Madrid şi Bayern , dar există şi alte echipe cu un nivel ridicat. Liga Campionilor este foarte competitivă. În ceea ce priveşte Mondialul, cred că Brazilia, Germania şi Spania sunt favorite.

Ce zici de toate aceste cecuri în alb pe care unele cluburi ar fi dispuse să le ofere pentru tine?
Intenţia mea este de a rămâne mereu la Barcelona. Le mulţumesc, dacă este adevărat ceea ce se spune , persoanelor interesate, dar viaţa mea este la Barcelona.

Ai da cele trei ghete de aur pentru a câştiga o Cupa Mondiala ?
Am fost norocos să câştig toate premiile la nivel individual şi de club, iar Cupa Mondială ar fi un vis pentru mine, pentru colegii mei şi pentru întreaga Argentină. Sunt lucruri diferite.

Acum eşti accidentat.
Mă întristează că nu-mi pot ajuta colegii mei acum, dar e o accidentare care, în mod normal se vindecă până la începutul anului viitor, şi abia aştept să încep din nou să joc .

Cu ce ţi-a schimbat viaţa copilul pe care-l ai?
Când vin acasă după o călătorie sau un antrenament şi văd modul în care fiul meu râde şi e fericit că mă vede, mă topesc. Este cea mai mare fericire din lume.

Vei încerca să faci din el un nou Messi?
Educaţia pe care vrem să i-o dăm nu are nimic de-a face cu faptul că eu sunt Messi. Încercăm să-i oferim  ceea ce e mai bun pentru el.

Prezenţa Portugaliei la Cupa Mondială va creşte rivalitatea dintre tine şi Cristiano Ronaldo ?
Este minunat că la Mondiale sunt cele mai bune echipe din lume . Cristiano Ronaldo nu ştiu dacă e cel mai bun, dar mereu a fost acolo şi a marcat goluri în fiecare joc al naţionalei sale.

Care este pentru tine cel mai bun jucător german şi pe care ai dori să-l ai coleg la Barcelona ?
Germania are acum un nucleu de jucători tineri la un standard foarte bun. Îmi place foarte mult Mesut Özil , e un fotbalist de mare calitate, mi-ar plăcea să vină la Barcelona.

Ce părere ai de Van Persie şi Robben?
Ei sunt doi jucători foarte buni . Robben este foarte util şi are capacitatea de a scăpa de unul sau doi jucători foarte uşor. Van Persie este un atacant complet.

Ce părere ai parcursul lui Atletico Madrid şi de faptul că Arda Turan este numit Messi turc?
Atletico este o echipă foarte competitiva. Se credea că nu va rezista în frunte, dar uite că e acolo şi are rezultate remarcabile şi în Liga Campionilor. Simeone face o treabă excelentă, iar Arda este un jucător care ştie foarte bine să controleze timpii pentru a controla timpii într-un meci.
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite