Invincibili de România: Craiova şi CFR pot realiza o performanţă uriaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Bergodi, antrenor Universitatea Craiova
Cristiano Bergodi, antrenor Universitatea Craiova

Principalele candidate la titlu în Liga I, Universitatea Craiova şi CFR Cluj, sunt neînvinse după primele şapte etape ale campionatului.

După ce şi-au disputat titlul în meci direct în finalul sezonului trecut, Universitatea Craiova şi CFR Cluj sunt principalele candidate să ridice trofeul şi în această stagiune. Ambele sunt neînvinse până acum – ba chiar Craiova are victorii pe linie în primele şapte etape.

Cele două echipe se vor întâlni pentru prima oară în acest sezon abia în decembrie, iar bookmakerii Betfair oferă o cotă de 17.0 pentru ca ambele echipe să rămână neînvinse până la meciul direct. CFR Cluj are o cotă de 3.25 să nu piardă în următoarele şapte meciuri, în timp ce Craiovei i se oferă o cotă de 5.5.

Cote speciale Betfair – Liga I:

*CFR Cluj să fie rămână neînvinsă până pe 19 decembrie – 3.25

*Craiova să fie rămână neînvinsă până pe 19 decembrie – 5.5

Situaţia se schimbă când vine vorba de un întreg sezon regulat fără înfrângere. Craiova are de departe şansa mai mare de a rămâne „invincibilă” conform Betfair, cu o cotă de 67.0. 

CFR Cluj, pe de altă parte, are o cotă de 501.0, semn că performanţele clujenilor nu s-au ridicat la nivelul rivalei din Craiova, care va avea prima şansă în meciurile directe.

Cote speciale Betfair – Liga I:

*Craiova să încheie sezonul regulat neînvinsă – 67.0

*CFR Cluj să încheie sezonul regulat neînvinsă – 501.0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite