Ioan Becali a trecut, din nou, la „vopsit“: Cu ce ofertă s-a lăudat pentru Ianis Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Impresarul care a stat după gratii, condamnat fiind în „Dosarul Transferurilor“, s-a mai cuminţit de când a fost eliberat, însă n-a renunţat la vechile obiceiuri.

În urma cu mulţi ani, pe când era la Dinamo, Ioan Andone a avut o răbufnire cu care a intrat în istoria fotbalului românesc. „Fălcosul“ a izbucnit în faţa camerelor de luat vederi, spunând că a trebuit să „vopsească“ jucători pentru fraţii Becali.

Prin acest „procedeu“, cei doi impresari au făcut carieră, dar şi bani mulţi. „Vopsitul“ jucătorilor le-a intrat în sânge, iar Ioan Becali, invitat, sâmbătă, la Digi Sport, a simţit nevoia să facă asta şi cu Ianis Hagi. Vorbim despre un fotbalist care are probleme în a prinde echipa la Genk, o formaţie de mâna a treia din Europa. Dacă e să ne luăm după Ioan Becali însă, Ianis Hagi a fost dorit de...Benfica!

Ce a spus Ioan Becali?

*Am avut de la Benfica ofertă pentru Ianis, a fost cea mai bună pentru el, dar nu se terminase telenovela Joao Felix la Atletico şi au întârziat. Am avut relaţie cu ei toată vara şi îmi pare rău că n-a ajuns acolo.

*Ianis Hagi trebuia să plece la Cagliari. Cei de la Cagliari au fost aici de patru-cinci ori, am vorbit cu Hagi, cu Popescu. Italienii l-au urmărit, au fost şi îndrăgostiţi de el, numai că, până la urmă, preşedintele lui Cagliari a cumpărat un bulgar, Despodov (n.r. - Kiril Despodov), de la CSKA Sofia. Asta pentru că soţia sa e bulgăroaică.

*Preşedintele lui CSKA Sofia, Grisha Ganchev, a rugat-o pe doamna să-l ajute, pentru că are dificultăţi, şi astfel jucătorul a fost cumpărat. Despodov, care s-a accidentat de la primul meci şi nu mai joacă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite