Iordănescu, criticat de Generaţia de Aur. "A fost lipsit de reacţie!" Ce i se mai reproşează antrenorului de 66 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Egalul chinuit al României în faţa Elveţiei, dar mai ales jocul slab în special din repriza secundă, au determinat un val de critici îndreptat împotriva lui Anghel Iordănescu.

Unul dintre oamenii care l-au pus la zid pe General este Ilie Dumitrescu, component al Generaţiie de Aur, care crede că Iordănescu a greşit la meciul cu Elveţia. "Trebuia să punem probleme adversarului, nu am avut organizarea de joc din meciul cu Franţa. Nu am avut siguranţă, acum nu am mai putut să blocăm adversarul. Nu am păstrat ceea ce am făcut bun cu Franţa. Am vrut să jucăm ofensiv cu Elveţia, dar am făcut-o doar câteva minute.Au fost semne vizibile că am cedat din punct de vedere fizic. Nici Torje, nici Keşeru, nici Stancu, dar nici Chipciu nu erau în joc. Stancu a avut însă un plus, a mai ţinut de minge. Trebuia băgat Stanciu! Eu consider că domnul Iordănescu a fost lipsit de reacţie!

Ne trebuia un jucător care să creeze puţin pericol, un jucător proaspăt, ma gândesc aici la Sânmărtean, Stanciu, poate Florin Andone. Iordănescu a venit cu 4 jucători noi la 4-5 zile, mi s-a părut destul de mult! Bine că am scos un punct, au fost plusuri şi minusuri", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite