Ipoteză-şoc: Blat la Steaua – Dinamo? Borcea face jocuri şi aruncă „fumigene“ ca să ia Steaua titlul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul roş-albilor şi-a dat arama pe faţă. Se bate cu pumnul în piept că e „câine până la moarte", însă acum e preocupat de un singur lucru: să facă Steaua campioană! „Adevărul" explică cum de a devenit conducătorul din „Ştefan cel Mare" un aliat al roş-albaştrilor şi de ce rezultatul eternului derby ar putea fi unul aranjat.

Gigi Becali visează la titlu, însă are o problemă. Echipele din faţa Stelei în clasament câştigă etapă de etapă, diferenţa de puncte între roş-albaştrii, Vaslui şi CFR se menţine, iar numărul meciurilor rămase se împuţinează.

Disperat, latifundiarul a scăpat porumbelul şi a povestit că, alături de el, mai există cineva care suferă din cauza acestei situaţii.

„M-a sunat Borcea după meciul Pandurii - Vaslui şi mi-a zis: <<Naşule, chiar dacă eu nu mai am şanse la titlu, dar îmi vine să urlu din cauza a ceea ce s-a întâmplat la Târgu-Jiu>>", a povestit Becali.

Ce s-a întâmplat la Târgu-Jiu?

Vaslui a învins cu 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0 la pauză. Victoria moldovenilor a fost dramatică şi facilitată de o greşeală mare de arbitraj. În minutul 72, centralul Robert Dumitru a dictat un penalty controversat din care oaspeţii au egalat. Apoi, a eliminat un fotbalist de la Vaslui, pe Marius Constantin, însă trupa lui Inacio a învins în inferioritate numerică, cu un gol pe final.

Rezultatul l-a disperat pe Gigi Becali, care spera ca o contracandidată la titlu să se împiedice într-o deplasare dificilă, la Târgu-Jiu.

Diversionistul Borcea

Cum Wesley şi compania n-au putut fi opriţi pe teren, patronul Stelei s-a hotărât să pună presiunea pe ei printr-un plan diabolic conceput cu Cristi Borcea.

Aşa se explică de ce, vineri seară, acţionarul dinamovist a făcut un anunţ-şoc: „Vasluiul va pierde la TAS ambele meciuri cu Dinamo, şi cel din tur, dar şi cel din retur. L-a folosit pe Marius Constantin, jucător transferat când Vasluiul avea interdicţie la achiziţii. Gata! Dinamo reintră în lupta pentru titlu cu punctele pe care le vom câştiga sută la sută la TAS".

Aceste declaraţii ale lui Borcea nu sunt însă altceva decât o diversiune menită să-i demoralizeze pe moldoveni înaintea ultimelor trei etape şi să creeze un avantaj pentru Steaua naşului Gigi Becali.

Ar da meciul Stelei!

Nu e prima dată când Borcea face jocurile formaţiei din Ghencea, deşi se laudă că e dinamovist convins şi 100% anti-Steaua.

Acum trei săptămâni, acţionarul „câinilor" a făcut o altă declaraţie halucinantă prin care a lăsat de înţeles că Dinamo va da meciul Stelei în derby, dacă acest rezultat va elimina CFR-ul din lupta pentru titlu.

„Dacă CFR va depinde de rezultatul derby-ului Steaua - Dinamo ca să câştige titlul, atunci să-şi ia gândul, că nu-l va lua niciodată! Dacă nu vom câştiga noi acest campionat, atunci vreau să-l ia oricine, numai CFR nu. Pentru ce au făcut în ultimii ani, când şi-au bătut joc de noi şi de fanii noştri, nu-i mai am la inimă", a spus Borcea.

CFR insistă că derby-ul va fi blat

Inclusiv oficialii liderului susţin că derby-ul de joi va fi unul aranjat. „O să vedeţi că Dinamo va ceda meciul Stelei", a avertizat preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

Porumboiu s-a prins de „combinaţie"

Faptul că Borcea s-a aliat cu Becali pentru ca Steaua să cucerească titlul a fost sesizat şi de Adrian Porumboiu.

„Credeam că Borcea e doar finul lui Gigi, dar văd că e şi valet. N-au cum să ne ia punctele, fiindcă n-au contestat în timp regulamentar dreptul de joc al lui Marius Constantin. Are Dinamo şanse de 0,01 la miliard să-i dea dreptate TAS", a afirmat finanţatorul Vasluiului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite